Manslyftet

Workshops & Äventyrsresor

Gillar du personlig utveckling, glädje och att resa ibland?
Då är detta en sida för dig ifall du är man eller pojke vilket är enda kravet.

Vill du ha bättre relationer? Leva mer i Glädje? Gillar du Äventyr ?

Min inspiration kommer ifrån min lärare Kahuna Hāmakua. Kahuna betyder “sacred keeper” och Hāmakua bär på många generationers kunskaper och “hemligheter” från Hawaii som han lärt sig av de äldre kvinnorna sedan han var tre-fyra år gammal.

Jag har inspirerats och tagit in min visdom till att bli mer en man som lever i sin livsväg av kärlek. Jag har gått tre kurser med Kahuna Hāmakua och haft individuella sittningar.

Just nu läser jag böcker om att lära mig hantera möten med människor på bättre sätt för att jag tror att kvalitén på relationer är en av de avgörande faktorerna för ett glädjefyllt och rikare liv.

När jag ändå försöker lära mig i min resa så tänker jag att vi som har samma intresse kan dela den tillsammans och höja varandras liv till mer glädje och kärlek.

Alla kan naturligtvis vara intresserade av detta men varför bara till män?

Det finns en djup visdom i den frågan från Hawaii som alla som går här kommer få till sig och därför kommer bli en mer attraktiv person efteråt. Via workshops eller äventyrsresor.

All personlig utveckling kommer leda till att du hittar dig själv bättre och det sker i en trygg miljö med mig som ledare. Som sagt..

 • Vill du ha bättre relationer?
 • Leva mer i Glädje?
 • Gillar du Äventyr?

Anmäl dig via formuläret nedan eller skicka ett mail till: info@manslyftet.se
eller sms på telefon 0727-410 333

Notice of interest


  I am interested in:
  WorkshopsAdventure trips

  Idag är en bra dag!
  Johan Bang